JUST CLICK IT! VOLUME MASCARA WATER RESITANT

Objemová maskara odolná voči otieraniu

Sú dni, keď všetko ide podľa plánu, ale sú aj také, keď sa náhle musíte prispôsobiť novým okolnostiam. A v takýchto dňoch vás môže vodeodolná maskara doslova zachrániť.
Radi by sme vám predstavili našu novú maskaru, ktorá je zároveň alergologicky certifikovaná. JUST CLICK IT! maskara chráni riasy v každom vlhkom počasí. Bez ohľadu nato, čo vám deň prinesie, udrží vaše riasy v dokonalom stave. Smejte sa, až vám budú tiecť slzy, bez obáv, že sa premeníte na pandu!

Ak hľadáte spoľahlivú maskaru, ktorá sa neotiera a vydrží neporušene po celý deň, ideálne je siahnuť po tejto maskare. JUST CLICK IT! MASCARA WATER RESISTANT zabráni tomu, aby vám čierna farba stekala po tvári, alebo sa otierala o viečka pri bežnom podráždení očí. Je vhodná pre dámy s citlivými očami alebo alergiami. Ak si však pôjdete zaplávať a pretriete si oči maskara sa zlúpne, vtedy treba siahnuť po maskare (Waterproof).

CERTIFIKÁT NÍZKEHO RIZIKA ALERGIÍ
Maskara je produktom s certifikátom pre alergikov. Vďaka tomu ženy, ktoré majú citlivé oči a trpia na alergie, vedia, že jej použitie je bezpečné a začlenenie každej zo zložiek farby bolo starostlivo prehodnotené. Prísne požiadavky certifikácie vyžadujú, aby každá zložka bola schválená a niesla v sebe najnižšie možné riziko vyvolania alergie. 

ODLÍČENIE
Vďaka inovačnej technológii vám maskara JUST CLICK IT! vydrží na riasach spoľahlivo po celý deň, pričom jej odstránenie je celkom jednoduché. Nasiaknite vatové tampóny odličovačom na očné kontúry, pritlačte na pár sekúnd k riasam a potom maskaru šetrne stierajte.

HLAVNÉ VÝHODY:

• stlačte uzáver pre otvorenie a zatvorenie balenia
• zloženie proti potu a slzám
• dáva riasam výnimočný objem
• vhodná aj pre citlivé oči
• perfektne oddeľuje riasy 
• s certifikátom nízkeho rizika alergie
• bez parfumácie
• vhodné pre vegánov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk