PRIMER+  HYDRAMATT

Podkladová báza pre zmiešanú pleť

Zmiešanej pleti môže byť ťažké porozumieť. Rovnaký produkt, ktorý premasťuje jednu časť pleti, môže inú jej časť vysušovať. Vôbec to nedáva význam! Ošetrujte svoju pleť a podporte neporušený vzhľad make-upu po celý deň s novou podkladovou bázou PRIMER PLUS+ HYDRAMATT špeciálne venovanou zmiešanej pleti.
PRIMER PLUS+ HYDRAMATT je podkladová báza s obsahom prekvapivých zložiek pre celodennú hydratáciu a matný efekt. Poskytne vám všetko, čo potrebujete – výživu pre suchú pleť, reguláciu mazu i upokojenie.
Čo by ste ešte mali vedieť? Táto podkladová báza obsahuje zložky pre podporu a zdravý jas pleti. Prináša čistý matný efekt vhodný pre všetky tóny zmiešanej pleti. Skvelý make-up si vyžaduje super bázu – práve tá je kľúčom k bezchybnému vzhľadu po celý deň!

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY:
EVERMAT zmenšuje póry a redukuje nadmerný lesk pleti. Zároveň pleť zjemňuje a reguluje tvorbu mazu.
MULTIMOIST je hydratačný komplex, ktorý zlepšuje podiel hydratácie v pleti, pričom ju vyhladzuje. Vytvára krásny hladký vzhľad pleti.
PHYCOSACHARID pôsobí proti akné, reguluje tvorbu mazu a zmatňuje pleť.

HLAVNÉ VÝHODY:
• hydratuje pleť a reguluje maz
• obsahuje ochranný faktor SPF 15
• zmenšuje póry
• zanecháva pleť hladkú

• alergologicky certifikované


 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk