LUMI DROPS ILLUMINATING BLUSH

Tekutá lícenka

LUMI DROPS sa predstavuje v podobe lícenky, ktorá rozžiari akýkoľvek vzhľad a pomôže žene vyzdvihnúť si tie najkrajšie črty.  

Zloženie lícenky LUMI DROPS obsahuje svetlo odrážajúce pigmenty pre rozjasnenie líčok a vytvorenie sviežej, prirodzenej pleti so šťavnatým efektom. Odporúča sa naniesť na nahú pleť alebo po aplikácii make-upu.

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY
Zloženie obsahuje svetlo odrážajúce pigmenty pre rozjasnenie pleti a extrakt púpavy, bohatý zdroj vitamínu A s antioxidačným efektom.

TIPY A TRIKY
LUMIDROPS používajte samostatne pre jednotný žiarivý efekt alebo len na líčka pre nenápadný príťažlivý jas. Môžete ho tiež aplikovať na miesta, ktoré sa prirodzene ľahšie opália. Pre šťavnatý efekt si po nanesení prípravku aplikujte olej na pery LIP OIL.

APLIKÁCIA
Pre skrášlenie líčok si prípravok naneste na lícne kosti. Pre celkové vyzdvihnutie čŕt tváre si ho naneste na jamku nad perami, na pery, pre vyzdvihnutie ramien, alebo na akékoľvek miesta, ktorým chcete dodať prirodzený šťavnatý vzhľad. LUMI DROPS je vrstviteľný produkt, ktorého intenzitu si môžete prispôsobiť podľa želania.

HLAVNÉ VÝHODY:
• skrášľuje a zvýrazňuje líčka
• dodáva im prirodzený jas
• má vynikajúcu farebnosť
• obsahuje extrakt púpravy
• bez parfumácie a parabénov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk